Leer mee (en bemoei je er tegenaan :-)

De wens om meer bewust met leren en kennisuitwisseling bezig te zijn, leeft al langere tijd binnen Exodus Zuid-Holland. De pilotgroep Lerende Organisatie (Simone, Mayon, Nelleke) kwam in 2017 met aanbevelingen op dat gebied.

Sindsdien heeft het MT binnen de teams uitgevraagd welke leerthema’s het hoogst op de verlanglijst staan. Rondom die thema’s organiseren we de komende tijd ons leeraanbod, zoals de 1e Exodus leerdag over LVB op 1 november 2018.

Hoe meer collega’s (vooraf, tijdens en achteraf) betrokken zijn, hoe meer kennis, ervaring en interessante vraagstukken om uit te wisselen en van te leren. Want leren doen we van en met elkaar. Dus bemoei je vooral met dit initiatief 🙂 Kom met suggesties, stel vragen, deel links etc.

Deze site is primair bedoeld om ons leerproces te ondersteunen met een plek waarop literatuur, documentaires, trainingen, en tools verzameld en overzichtelijk gemaakt worden. Veel leerplezier!

Eén antwoord op “Leer mee (en bemoei je er tegenaan :-)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *